top of page

Back To Basic Travels Verhuur

Krijg hier het off-road gevoel!

20230624_112456_edited.jpg

Weet je niet welke motor bij je past?

Wij zijn een van de weinige in Nederland die jou echt kunnen helpen in de oriëntatie naar het vinden van een ware en trouwe dual-sport motor.

''Wat is een Dual-sport'' hoor ik je al denken..

Een Dual-sport is een echte adventure motor, met een grote eencilinder die al het zware werk aan kan, niet te vergeten een grote tank die flinke afstanden af kan leggen. Het zijn motoren die je het comfort geeft van een ADV motor maar de beleving van een grote crossmotor!

Bij ons kun je twee echt iconische Dual-sports huren!

Hoe ziet een dag eruit?

De motoren zijn te huren via de aanvraag button rechts onder. als je je Email, het off-road evenement en welke motor je die dag zou willen huren vermeld, dan verzorgen wij de rest.

Bekijk hier de event gegevens.

Liever een privéles?

Of je nou eens met persoonlijke aandacht wil kijken of off-road rijden iets voor jou is, of omdat het je spannend lijkt om meteen met een groep mee te rijden, verzorgen wij ook privé trainingen en geven duidelijke en inhoudelijke uitleg zodat jouw keuze makkelijker wordt en je meteen met een zelfverzekerd gevoel off-road kunt gaan rijden!

Kosten?

 

Bij ons huur je al een Dual-sport voor € 250,- (Excl. evenement kosten) voor een geheel verzorgde off-road dag. Natuurlijk dient de motor wel vol getankt afgeleverd te worden!

Back To Basic Travels Weekenden

Wij organiseren ook Back To Basic weekenden in omstreken Belgie/Frankrijk, waar wij met onze motoren de echte uitdagingen aangaan!

Benieuwd naar het hier huren van een motor? Laat het ons weten 

 

Bij de weekenden is een voorrijtraining vereist!

Vraag naar de voorwaarden.

Yamaha

XT660Z

Deze avontuurlijke Tenere is de perfecte Dual-sport voor de langere Off-Road rijdende Nederlander.

Met een zithoogte van 895 mm en een 660cc eencilinder komt deze 23L dragende en 200 KG wegende motor heerlijk vooruit! En geeft hij je het perfecte gemak van een echte All-Road motor   

06-57597966

  • Facebook
  • Instagram

KTM

640 Adventure LC4

Deze spartaanse motor geeft je de perfecte verhouding tussen cross en adventure motor. Met een zadel om de hele dag op te rijden en een betrouwbaar blok en grote tank is dit er een om eens op te komen rijden!

Deze 640cc, 154 Kilo wegende eencilinder vind een weg  in ieder terrein. 

06-57597966

  • Facebook
  • Instagram

Back To Basic Travels Weekenden

Tijdens onze Back To Basic Travels weekenden gaat het om het afgezonderde gevoel en het naar boven halen van onze innerlijke avonturier!

Er wordt voor je gekookt, het verblijf word geregeld, je hebt een persoonlijke gids en nog het meest belangrijk, een groep gelijk gestemde mensen om je heen!

Kampvuur maken met goede muziek en een biertje na onze lange dagen is al wat nodig is om er  de volgende dag weer tegenaan te kunnen!

Je kunt altijd nog even afkoelen in het meer dat rond ons tenten kamp ligt!   

 

Wil jij nou een motor huren tijdens dit weekend?

Laat het ons weten! Want zoals vele zeggen.. ''Dit is er een voor in de boeken!'' 

Een ware (Back To Basic) ervaring is maar op een plek te beleven, en dit begint bij ons!

bottom of page