top of page

di 21 mei

|

Drunen

Offroad training Motormeiden

Ga je mee met het weekend van Back To Basic Travels en MotorMeiden? Dan is deze trainingsdag voor jou. We pakken hier de basis van het offroad rijden aan om ervoor te zorgen dat ons weekend een groot succes wordt en we elkaar vooraf goed kennen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Offroad training Motormeiden
Offroad training Motormeiden

Tijd en locatie

21 mei 2024, 10:00 – 15:30

Drunen, Giersbergen 8, 5151 RG Drunen, Nederland

Over de reis

Ga je op avontuur samen met ons en motormeiden?

Dan is het tijd om je motor van de gebaande paden te leren beheersen!

Deze dagen zijn bedoeld om kennis te maken met de meiden die aansluiten bij ons motormeiden weekend. Dit zodat we als een echt team die kant op gaan!

Tijdens deze Meiden dag gaan we ervoor zorgen dat je gevoel krijgt voor hoe je situaties moet benaderen, beheersen en overwinnen. maar bovenal met een zelfverzekerd gevoel de basis van offroad rijden leert!

De dag begint om 10.00 met een versnapering en kennismaking.  Hierna zullen we stukken offroad rijden om bij diverse oefenterreinen te komen met verschillende ondergronden, zoals losser zand, hoogte verschillen en bochtenwerk. Tijdens deze delen van de dag gaat de instructeur duidelijke uitleg geven zodat onze weekenden soepel verlopen. 

Tijdens deze dag is ieder motortype welkom. Of je nu een cross, dual-sport of je op je adventure motor mee rijd, gaan we gespecificeerd kijken naar de technieken voor jouw motor.

We zullen gedurende de dag op verschillende natuur locaties koffie/thee, koeken en lunch eten en drinken om de focus te behouden en natuurlijk even kort pauze te kunnen nemen om te evalueren hoe de dag verloopt.

Zorg ervoor dat je banden hebt met een minimaal 50/50 profiel zodat we er een gave maar vooral leerzame dag van kunnen maken!

Tijdens onze weekenden wordt er ook minimaal 50/50 vereist! Denk aan K60 scout, K60 Ranger, Mitas E07 etc.

 

Tickets

  • Voorrijtraining Meiden

    € 95,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page