top of page
GOPR1801.JPG

Offroad motor rijden voor vrouwen

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Bij Back to Basic Travels laten we graag de nine-to-five-sleur achter ons door op avontuur te gaan in de mooiste natuur die Europa te bieden heeft. Dat doen we op offroad motoren of adventure bikes. We organiseren al jaren offroad motorvakanties door heel Europa, maar doen dat nu ook speciaal voor vrouwen! Tijdens onze basistraining offroad motor rijden voor dames leert een ervaren motorrijder jou en een groep andere vrouwen de kneepjes van het off road rijden in een ontspannen, laagdrempelige sfeer. Daarna kun je vol zelfvertrouwen mee met een van onze offroad dagtochten op de motor, of zelfs op meerdaagse motorvakantie!

Basiscursus offroad motor rijden voor dames

We begrijpen maar al te goed dat het fijn kan zijn om offroad te leren motor rijden in een lesgroep met alleen vrouwen. Daarom bieden we nu de basiscursus offroad motor rijden voor vrouwen aan. Tijdens deze basistraining leg je ongeveer 100 kilometer af op de motor, waarbij je onder toezicht van een expert kennis kunt maken met verschillende soorten terreinen en obstakels. Zo rijden we bijvoorbeeld stukken over los zand en leer je welke houding je moet aannemen bij hoogteverschillen en scherpe bochten. Natuurlijk volgt er ook een recht stuk verharde weg om even lekker te kunnen gassen. Liever een privéles offroad motor rijden in plaats van een groepsles? Dat kan ook! Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Aan de basistraining offroad motor rijden voor vrouwen kun je meedoen met elk soort motor, of het nu een cross, dual-sport of adventure motor is. Wel is het belangrijk dat je banden hebt met een profiel van minimaal 50/50, zodat je zonder zorgen alle obstakels kunt tackelen. Heb je zelf nog geen motor en wil je graag tips en uitleg over het model dat het beste bij jou past? Dat kan! Wanneer je de basiscursus offroad motor rijden voor vrouwen boekt, is het ook mogelijk om van ons een adventure bike te huren. Je kunt kiezen tussen de Yamaha XT660Z of de KTM 640 Adventure LC4. Samen zorgen we ervoor dat je je het rijden op deze motor helemaal eigen gaat maken.

 

Offroad motorvakantie voor vrouwen

 

Je hebt de basistraining offroad motor rijden voor dames gevolgd – en nu? Nou, dat betekent dat je klaar bent om mee te gaan op een van onze offroad dagtochten of motorvakanties! Op onze website vind je de volledige planning van de verschillende tochten die we organiseren. Wordt het een dagje Nederland en België of ga je mee touren door de Italiaanse bergen? Tijdens onze meerdaagse motortochten slaap je ’s nachts in tenten op de mooiste plaatsen in de natuur en ga je – zoals het onze naam toebehoort – dus echt helemaal back to basic. Wij zorgen ervoor dat de route langs de mooiste verborgen plekjes voert en maken onderweg bovendien professionele foto’s en filmpjes met drones. Zo kun je nadat je weer thuis bent nog even goed nagenieten van deze bijzondere tocht. Boek nu de basiscursus offroad motor rijden voor dames en we zien je graag snel op een van onze dagtochten of vakanties door onder andere:

  • Brabant

  • De Ardennen

  • De Alpen

  • Italië

  • Frankrijk

Vanaf 2024 organiseren we bovendien ook offroad motorvakanties in:

  • Spanje

  • Andorra

  • Griekenland

20220723_111934.jpg
bottom of page