top of page

Offroad motorreizen

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Droom jij van een vakantie buiten de gebaande paden, middenin de natuur? En is er voor jou bovendien niets leuker dan motorrijden in de frisse buitenlucht? Ga dan mee met een van onze offroad motorreizen. We organiseren off road reizen in heel Europa; van Nederland en België tot Italië en Frankrijk. Voor 2024 kunnen we daar landen als Spanje, Andorra en Griekenland aan toevoegen. Op nummer één staat bij onze reizen de natuur. Op je off road motor of ADV (Adventure bike) ontdek je de mooiste verborgen pareltjes die de Europese natuur te bieden heeft. Het maakt niet uit of je een beginner bent of als gevorderde al jaren op onverharde wegen rijdt; onze offroad reizen zijn toegankelijk voor iedereen.

GOPR1801.JPG

 

Back to Basic off road reizen

 

Tijdens de reizen van Back to Basic Travels ga je echt terug naar de basis. Overdag rijd je over onverharde wegen en paadjes door de mooiste natuurgebieden en ’s nachts overnacht je in een tentenkamp. De reis wordt begeleid door een echte avonturier met kennis van survivallen. Na een dag rijden door de bossen, velden en bergen is het heerlijk om plaats te nemen bij het kampvuur, dat we aansteken naast een mooi meer of een indrukwekkende heuvel. Met een koud pilsje in de hand is de sleur van alledag zo ver weg dat je er niet eens meer aan denkt.

 

Classes voor offroad reizen

 

Voel je je nog niet helemaal zeker op je motor, of heb je nog weinig ervaring met off road rijden? In dat geval kun je eerst een van onze classes volgen. Overigens ook leuk voor de doorgewinterde motorrijder die een dagje door Brabant of België wil rijden. Tijdens een van deze kortere reizen krijg je instructies over het off road rijden van een ervaren begeleider en leer je de verschillende soorten terrein kennen die je tegen kunt komen tijdens onze motorreizen. In de Alpen of de Ardennen verandert een smal bospad bijvoorbeeld zomaar in een stuk mul zand. Na het volgen van een van onze classes ben je hier helemaal op voorbereid en kun je zo mee op een langere off road reis.

 

We geven bij al onze offroad motorreizen op de website aan wat de moeilijkheidsgraad is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ook geven we je informatie over bijvoorbeeld de hoeveelheid onverharde wegen op een route, het noodrantsoen dat meegaat, de eisen voor je motor en natuurlijk de prijs van de reis. We bieden veel verschillende soorten reizen aan, van korte en lange duur in binnen- en buitenland. Kijk dus eens goed naar onze jaarplanning en ontdek de offroad motorreis die jouw hart sneller doet kloppen. We zullen er bovendien voor zorgen dat je een blijvende herinnering overhoudt aan onze reizen. We nemen namelijk altijd professionele apparatuur mee om de reis vast te leggen op foto en video.

20220723_111934.jpg
bottom of page