top of page
GOPR1801.JPG

Motorvakantie met begeleiding

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Op zoek naar een motorvakantie vol avontuur? Ga met Back to Basic Travels mee de natuur in op een van onze motorvakanties met begeleiding. Wij organiseren korte reizen in Nederland en België, maar ook langere vakanties door de prachtige natuur van Italië en Frankrijk. Voor 204 gaan we in ons aanbod nog landen opnemen als Spanje, Andorra en Griekenland. Tijdens onze reizen ga je van de gebaande paden af en ontdek je de Europese natuur via onverharde wegen. ’s Nachts overnacht je in de vrije natuur in een van onze saharatenten. Ga je met ons mee op motorvakantie?

 

Avontuurlijke motor vakantie

 

Wij stippelen elk van onze reizen zelf uit, of die nu in Brabant of in de Alpen plaatsvindt. Zo zorgen we ervoor dat je de mooiste verborgen plekjes ontdekt en een spannende en uitdagende rit kan maken. Onze motorvakanties zijn altijd met begeleiding van een ervaren motorrijder, die volledig thuis is in het off road rijden. Ben jij dat nog niet helemaal? Volg in dat geval eerst eens een van onze ‘classes’. Tijdens deze kortere ritten krijg je instructies over het rijden op onverharde wegen en laten we je kennismaken met de verschillende soorten terreinen die je kunt tegenkomen op de motor vakanties van Back to Basic Travels. Dit gaat van zandgrond en bosgrond tot rechte stukken waar je de gashendel even helemaal kunt opendraaien. Voor je het weet, ben je er klaar voor om mee te gaan op een lange motorvakantie onder begeleiding van een echte avonturier.

 

Ga mee op motorvakantie

 

Onze reizen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden en zijn zowel te boeken als groepsreis als voor singles. We houden de groepen van de reis klein, zodat we een intiem karakter creëren en we bovendien de natuur niet zullen verstoren. Op de website kun je bij elke reis lezen wat de moeilijkheidsgraad ervan is, waaraan je motor of je banden moeten voldoen, wat er meegaat op reis aan noodrantsoen en natuurlijk wat de kosten voor de reis zijn. Ga je mee naar de Ardennen of wordt het een korter weekend rijden door eigen land? Beide reizen zul je in ieder geval nooit vergeten; ontdek samen met ons de verborgen pareltjes van Europa vanaf je motor.

 

De natuur staat in onze reizen voorop. Wij zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van de prachtige natuur in Europa en echt even back to basic kunt gaan. Overdag doe je dat op de motor en ’s avonds bij het kampvuur met een mooi uitzicht. De hele reis leggen wij bovendien vast met professionele apparatuur. Zo heb je altijd een aandenken aan deze bijzondere motor vakantie. Benieuwd naar welke bestemmingen we dit jaar hebben uitgekozen voor onze motorvakantie? Neem een kijkje bij het jaarlijkse reisprogramma op deze website. Wie weet zien we elkaar snel op de onverharde wegen van Europa!

20220723_111934.jpg
bottom of page