top of page
GOPR1801.JPG

Motor avontuur in Europa

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Ga je met ons mee op een spannende motorreis door Europa? Tijdens onze reizen door de mooiste ongerepte natuur van Nederland, België, Frankrijk of Italië ga je helemaal back to basic. We rijden overdag over onverharde wegen langs indrukwekkende stukjes natuur en overnachten ’s avonds survival style in een tentenkamp. Met een koud pilsje en een heerlijke simpele maaltijd bij het kampvuur kijk je terug op een dag vol avontuur en spanning op de motor. Een motor avontuur in Europa van Back to Basic Travels is er een om nooit te vergeten. Voor 2024 hopen we de mooie natuur van landen als Spanje, Andorra en zelfs Griekenland te kunnen doorkruisen.

 

Ga met ons mee op motorreis

 

Onze reizen zijn er voor zowel beginners als gevorderden. Op onze website geven we altijd de moeilijkheidsgraad van een motorreis aan, net als de eisen waaraan je motor moet voldoen, de kosten die erbij komen kijken en het noodrantsoen dat meegaat. Voel je je nog niet helemaal zeker op je off road motor of ADV (Adventure bike) over al die onverharde paden? Begin dan eens met een van onze zogeheten ‘classes’. Hierin ga je een dag of een weekend mee op een korte motorreis door Nederland of België. We hebben deze routes zo uitgestippeld dat je bekend kunt raken met allerlei soorten terrein; van mul zand tot smalle bospaden, maar ook lange, rechte stukken waarop je snelheid kunt maken. Met de instructies die je krijgt tijdens dit korte motor avontuur ben je binnen no time klaargestoomd voor de bergpassen van de Alpen of de bospaden van de Ardennen.

 

Back to Basic motor avontuur

 

Tijdens onze reizen staat één ding voorop: we gaan helemaal terug naar de natuur. Een Back to Basic motor avontuur in Europa is geen motortoer langs volle steden en over drukke snelwegen; wij nemen je juist mee van de gebaande paden af. Onze reizen zijn dan ook alleen voor de echte natuurliefhebbers. Laat de alledaagse sleur thuis en geniet op je motor van de mooiste natuur die te vinden is in Europa. Wij plannen de motorreis zo dat je elke dag van een bijzondere plek naar een nog meer bijzondere plek rijdt. ’s Avonds is het echt survivallen in ons tentenkamp, dat we opbouwen bij de mooiste meren, velden of heuvels. We slapen dus echt in de vrije natuur.

 

Dichtbij huis is er de mooiste natuur te ontdekken, bijvoorbeeld tijdens een korte motorreis door België of Nederland, maar ook verderop in Europa zoeken we de spanning op. In de Alpen rijden we bijvoorbeeld over de hoogste off road bergpassen en in de Ardennen gaat de reis over smalle, kronkelende paden in het bos. Wij zorgen er bovendien voor dat het hele avontuur wordt vastgelegd op foto en video, met onze professionele apparatuur. Zo kun je nog lang nagenieten van dit prachtige motor avontuur door Europa.

20220723_111934.jpg
bottom of page