top of page

di 26 mrt

|

Sint-Oedenrode

Off-Road rond Veghel

Deze Back To Basic Off-road adventure Tour is een unieke ervaring waarbij, een op de motor na geheel verzorgde off-road dag, onder begeleiding van ons een hoop spanning te beleven is!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Off-Road rond Veghel
Off-Road rond Veghel

Tijd en locatie

2 andere datums

26 mrt 2024, 10:00 – 16:00

Sint-Oedenrode, 5491 Sint-Oedenrode, Nederland

Over de reis

Deze Adventure dag zit vol verschillende terreinen en is een absolute must voor de enthousiaste offroader.

De dag bestaat uit totaal 160km waarvan 90% van de tijd Off-Road wordt gereden. We krijgen heuvels, sneller bochtenwerk, technische stukken waaronder single tracks en zanderige stukken maar vooral mooie offroad routes waar je nog niet bekend mee bent!

We rijden een ronde en komen weer bij de parkeerplaats terug.

Voor we op pad gaan, beginnen we de dag met een korte kennismaking en een kop koffie langs de Vesselse bossen. Tussentijds is de dag voorzien van een stevige en gezonde lunch, en een kop koffie en koek natuurlijk. Bij aanvang van de dag zullen wij het in het kort hebben over wat de dag gaat brengen en staan we uiteraard kort stil bij respect voor de omgeving, natuur en mede avonturiers!

Deze dag zie je vooral de schoonheid van Brabant. We rijden langs open velden en dichte gebieden. (echt een dag vol  avontuur)!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze  garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Tickets

  • Off-Road rond Veghel

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page