top of page

za 25 mrt

|

Ravels

Off-Road rond Turnhout

Tijdens dit evenement gaan we technische stukken, open velden, gas geef momenten en veel bochtenwerk tegemoet. Dit zal verspreid zijn over een totaal van 130 kilometers, waarvan een groot deel in de bossen van randje België.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Off-Road rond Turnhout
Off-Road rond Turnhout

Tijd en locatie

25 mrt 2023, 10:30 – 14:00

Ravels, Raaftuinweg 2, 2380 Ravels, België

Over de reis

Goededag Off-Road enthousiast, heb je zin in een dag vol spanning? Meld je dan aan voor een dag Offroad rond Turnhout Belgie. We leggen een afstand van circa 130km af, waarvan 70% van de tijd onverhard. We gaan grotendeels met bochtige off-road paden en met een aantal gas geef momenten door de bossen en langs mooi gekleurde open vlaktes. Hier zullen wij verzamelen en opstarten. Dat houd in dat we tijdens een kop koffie en een versnapering kennis maken en luisteren naar wat de dag ons gaat brengen.

Wij zullen het in het kort over respect voor onze omgeving en mede natuurliefhebbers hebben en natuurlijk is de dag tussentijds voorzien van een stevige en lunch, en een kop koffie en koek. 

Dus heb je zin om je noppen weer eens op de proef te stellen? Meld je dan aan!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze  garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Tickets

  • Off-Road rond Turnhout

    € 45,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page