top of page

vr 01 sep

|

Sainte-Ode

Off-Road Belgie en Frankrijk

Zin om de Dual-Sport/adv weer vol benzine te gooien? Mooi, want tijdens deze rit gaan veel kilometers maken! We zullen op de rand van België en Frankrijk de dichte bossen betreden om terug bij ons tenten kamp te komen. waar wij na onze maaltijden een houtvuurtje maken en natuurlijk pils drinken!

Off-Road Belgie en Frankrijk
Off-Road Belgie en Frankrijk

Tijd en locatie

5 andere datums

01 sep 2023, 12:00 – 04 sep 2023, 11:00

Sainte-Ode, Tonny, 6680 Sainte-Ode, België

Over de reis

Tijdens dit weekend gaan we met een groep de natuur in en overnachten we in ons sahara tenten kamp. We gaan hier weer een laag van ons bandenprofiel halen! De adventure tour begint vanuit thuis en we verzamelen op ons startpunt in de Ardennen. Eenmaal op locatie en compleet gaat het avontuur beginnen! Er zal een bus met gereedschap, noodrantsoen en ons kookgerei mee rijden om alles soepel en vlot te laten verlopen!

Wij rijden dit weekend twee routes van totaal Circa 260km waarvan een 70% onverhard. Tijdens deze route komen we langs verschillende tereinen zoals gravel, zand en plassen. Dit gebeurd allemaal wanneer wij de bossen door zullen gaan waar ook aardig wat hoogte verschillen in het spel komen, die jou en je motor dit weekend op de proef zullen stellen! We zullen door mooie dorpjes rijden om te lunchen en te tanken, om onze weg uiteindelijk weer terug te maken naar ons Sahara tenten kamp.

Dit weekend is geschikt voor Cross en dual sport en de (met al wat ervaring) adventure klasse motoren.

(er zijn mogelijkheden voor motorvervoer in overleg met ons).

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze  garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Tickets

  • Off-Road Belgie en Frankrijk

    € 225,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page