top of page

za 10 aug

|

Drunen

Back To Basic Basis Training

Tijdens onze Back To Basis Training krijg je de basis van het offroad rijden mee. Dit zal jou en je motor een maken, zodat je met een zelfverzekerd gevoel op reis kunt met je tweewieler. We zullen Circa. 100 kilometer afleggen met duidelijke instructie over ieder onderdeel of obstakel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Back To Basic Basis Training
Back To Basic Basis Training

Tijd en locatie

3 andere datums

10 aug 2024, 10:00 – 16:00

Drunen, Giersbergen, 5151 RK Drunen, Nederland

Over de reis

Is het tijd om je motor van de gebaande paden te leren beheersen? Dan is dit het evenement voor jou! 

Tijdens deze dag gaan we ervoor zorgen dat je gevoel krijgt voor hoe je situaties moet benaderen, beheersen en overwinnen. maar bovenal met een zelfverzekerd gevoel de basis van offroad leert rijden!

De dag begint met een versnapering en kennismaking.  Hierna zullen we stukken offroad rijden om bij diverse oefenterreinen te komen met verschillende ondergronden, zoals losser zand, hoogte verschillen en bochtenwerk/parkour. Tijdens deze delen van de dag gaat de instructeur duidelijk uitleggen wat onze houding moet zijn om de situaties te overwinnen. 

Motor huren? Mail naar Info@backtobasictravels.nl

Tijdens deze dag is ieder motortype welkom. Of je nu een cross, dual-sport of je op je adventure motor mee rijd gaan we gespecificeerd kijken naar de technieken voor jou motor. Stel je wilt ergens op focussen die dag willen wij je verzoeken dit vroegtijdig aan te geven zodat je dit onderdeel beheerst aan het eind van de dag!

We zullen gedurende de dag op verschillende natuur locaties koffie/thee, koeken en lunch eten en drinken om de focus te behouden en natuurlijk even kort pauze te kunnen nemen en te evalueren hoe de dag verloopt.

Zorg ervoor dat je banden hebt met een minimaal 50/50 profiel want dan gaan we er een gave en vooral leerzame dag van maken!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze  garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Tickets

  • Back To Basis Training

    € 95,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page