top of page

za 30 sep

|

Drunen

All-Road / Off-Road adv tour

Heb je een zwaardere All-road of Dualsport? Dan is dit evenement voor jou! Tijdens deze dag ga je grenzen verleggen en gaan we een spannende en uitdagende rit tegemoet!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
All-Road / Off-Road adv tour
All-Road / Off-Road adv tour

Tijd en locatie

3 andere datums

30 sep 2023, 10:00 – 16:00

Drunen, Giersbergen 8, 5151 RG Drunen, Nederland

Over de reis

Deze tour is bedoeld om je één te maken met je grotere All-Road motor. Tijdens deze dag zullen we door Brabant en Brabants-België trekken om zo veel mogelijk diverse terreinen te berijden, zodat wat je ook in de toekomst gaat trotseren, je er al ervaring mee hebt! De dag bestaat uit 145km waarvan 70% onverhard en 10% echte uitdaging, met lessen en uitleg over hoe je deze situaties het best benaderd. Deze dag is voorzien van een kop koffie en een stevige en gezonde lunch, zowel als een voorafgaande kop koffie om kennis te maken. Zorg ervoor dat je banden hebt met een minimaal 50/50 profiel want dan gaan we er een gave en leerzame dag van maken! Bovendien moeten de winterkilo's er natuurlijk weer af!

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze  garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Tickets

  • All-Road / Off-Road adv tour

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page