top of page

vr 09 aug

|

Heeten

Adventure weekend

Zin om de Dual-Sport/adv aan het werk te zetten? Mooi, want dit weekend zit vol spannende en uitdagende routes! We zullen van ons basis kamp 2 loops rijden die je behoorlijk op de proef zullen stellen. Na onze routes komen we terug bij ons kamp voor houtvuur, eten, gezelligheid en een drankje.

Adventure weekend
Adventure weekend

Tijd en locatie

1 andere datums

09 aug 2024, 12:00 – 11 aug 2024, 16:30

Heeten, nederland

Over de reis

Tijdens dit weekend gaan we met een groep de natuur in en overnachten we in ons sahara tenten kamp.

Dit weekend zit vol avontuur en zullen jou en je motor goed op de proef stellen! De adventure tour begint vanuit thuis en we verzamelen op ons startpunt langs Heeten. Eenmaal op locatie en compleet, gaat het avontuur beginnen! Er zal een bus met gereedschap, noodrantsoen en ons kookgerei mee rijden om alles soepel en vlot te laten verlopen!

Wij rijden dit weekend twee routes van totaal Circa 260km waarvan een 70% onverhard. Tijdens deze route komen we langs verschillende tereinen zoals gravel, zand en plassen. Dit gebeurd allemaal wanneer wij de bossen door zullen gaan waar er hier en daar wat hoogte verschillen in het spel komen, die jou en je motor dit weekend op de proef zullen stellen! We zullen door mooie dorpjes rijden en als hoogte punt van ons weekend offroad naar Adventure-Bike-experience-center om wat te leren over hun specialiteiten.

Lunchen en tanken doen we in de dorpjes die we passeren om onze weg uiteindelijk weer terug te maken naar ons Sahara tenten kamp.

Dit weekend is geschikt voor Cross en dual sport en de (met al wat ervaring) adventure klasse motoren.

(er zijn mogelijkheden voor motorvervoer in overleg met ons).

Tickets

  • Adventure weekend

    € 375,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page