top of page
DJI_0388 - frame at 0m15s.jpg
Back To Basic Travels

About
Back To Basic

Waar echte avonturen beginnen

Wij hebben routes gepland voor de beste Back-To-Basic ervaring. We rijden offroad over smokkelroutes gebruikt tijdens de eerste wereldoorlog, met geweldige vergezichten en natuurlijk uitdagende paden zullen wij na onze historische routes in ons tentenkamp verblijven om de avond door te brengen.

 

Natuurlijk onder het genot van een kampvuur en een drankje.

Historische Routes

Bell Tenten

Ongerepte Natuur

Off-Road

Krijg meer te weten over hoe goederen landen binnen gesmokkeld werden en hoe forten gebruikt werden in de verdediging vroeg in de 19e eeuw.

Maar hoe beter dan door de routes zelf te berijden en beleven!

Op een balkon na een hele dag avontuur? nee toch! Hier overnachten we in onze Bell tenten om het avontuur doorlopend te houden!

(Liever in ons huisje slapen?) mail ons.

Het gevoel dat je krijgt als we als groep door valleien en waterpassages, over bruggen en door de bossen en tunnels rijden om naar de top te komen is geweldig.

Dat is waar we het voor doen!  

De wegen die je bij ons gaat trotseren zijn haast niet te omschrijven maar echt alleen te ervaren. Van hoogtes tot 3000m naar tunnels diep in de verlaten bergen ga je het bij ons zien! 

Wie Zit er achter
Jan Voogd

Mijn naam is Jan, reisbegeleider en oprichter van Back-To-Basic Travels. Ik heb heel mijn leven al een zwak voor het onbekende, van reizen over heel de wereld kan ik maar geen genoeg krijgen van het ontdekken en het trotseren van uitdagende offroad avonturen.

Tijdens onze motorreizen is het voor mij ook altijd de uitdaging om zo veel mogelijk memorabele beelden vast te leggen van onze motorreizen! Ook door mijn verleden als excellent kok zul je bij de maaltijden niets tekort komen!

Forten
bottom of page