top of page
GOPR1801.JPG

Back to basic motorvakantie

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Gooi je motor maar vol, want het is tijd voor een avontuurlijke motorreis over de onverharde wegen van Europa. Of je nu een beginner bent of een gevorderde offroad rijder, met Back to Basic Travels ervaar je een reis door de natuur zoals nooit tevoren. Ga met ons mee van de gebaande paden af in Nederland, België, Italië of Frankrijk en ontdek de mooiste stukjes natuur van Europa op de motor. Overdag rijd je over steile bergpassen en smalle bospaden en ’s avonds kom je samen bij het kampvuur om te genieten van een koud pilsje en de mooiste verhalen. Een back to basic motorvakantie is er een om nooit te vergeten. Vanaf 2024 willen we landen als Spanje, Andorra en Griekenland toevoegen aan onze avontuurlijke bestemmingen.

 

Avontuurlijke Back to Basic motorreizen

 

Tijdens onze reizen gaan we altijd op zoek naar avontuur en spanning. Je kunt met begeleiding een weekend door Nederland rijden, maar we organiseren ook langere reizen door de Alpen of de Ardennen. Waar je ook heen reist met Back to Basic Travels, het wordt hoe dan ook een reis om nooit te vergeten. Op onze website geven we altijd de moeilijkheidsgraad van een reis aan. Zo weet je of deze geschikt is voor beginners of juist voor gevorderden. Ben je nog niet helemaal gewend aan rijden op onverharde wegen met je motor? Start dan met een van onze korte dagtochten in Nederland en België. Tijdens deze tochten krijg je instructies van ons over de verschillende soorten terrein die je tegen kan komen en stomen we je helemaal klaar voor een echte back to basic motorvakantie in het buitenland.

 

Motorvakantie in de natuur

 

De natuur staat bij Back to Basic motorvakanties op nummer een. Wij stippelen daarom met zorg een route uit door de ongerepte natuur van Europa. We rijden off road van de ene mooie plek naar de andere. Overnachten doen we in ons tentenkamp op de meest adembenemende locaties. Tijdens een van onze avonturen ontdek je mooiste meren, bossen, heuvels en bergen.

 

De prijs van een Back to Basic motorvakantie verschilt per locatie en duur van de reis. Op onze website kun je precies lezen welke reizen er op de planning staan, hoe moeilijk deze zijn, wat er meegaat aan noodrantsoen, aan welke eisen je motor moet voldoen en natuurlijk wat de kosten zijn voor zo’n reis zijn. Boek er eentje als groepsreis of ga mee als single. Samen met een kleine groep zul je de mooiste locaties van Europa ontdekken en even helemaal kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Na een Back to Basic motorvakantie wil je gegarandeerd nooit meer iets anders.

20220723_111934.jpg
bottom of page