top of page
GOPR1801.JPG

Avontuurlijke motorreizen

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Het is tijd om back to basic te gaan. Ga mee met een van onze avontuurlijke motorreizen, die je van de gebaande paden zo de ongerepte natuur van Europa inbrengen. Een groepsreis met Back to Basic Travels betekent spanning en avontuur, maar ook genieten van de prachtige natuur, ver weg van het drukke dagelijks leven. Wij nemen je mee over onverharde wegen langs de mooiste vergezichten, voor een survivaltocht die je niet snel zult vergeten. Onze avontuurlijke motorreizen zijn bovendien geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

Spannende motorreizen met begeleiding

 

Tijdens een van onze reizen zul je met instructie van een ervaren begeleider van de ene naar de andere prachtige plaats rijden. Tussendoor kampeer je naast adembenemende meren of glooiende heuvels. Wij hebben al reizen georganiseerd in Nederland, onder andere in Brabant, België, de Alpen, Italië, Frankrijk en de Ardennen. In 2024 willen we daar Griekenland, Spanje en Andorra aan toevoegen. Alle landen zijn stuk voor stuk prachtig met nog mooiere stukken ongerepte natuur. Overdag rijd je op een Off road of ADV (Adventure bike) over onverharde wegen en ’s avonds verzamelen we rond het kampvuur om ervaringen te delen. Ondertussen zorgen wij er ook nog voor dat de mooiste foto’s en filmbeelden worden gemaakt van je avontuur, zodat je er altijd op terug kan kijken.

 

Korte motorreizen voor groepen en singles

 

Je kunt hele weken met ons op pad door verschillende landen en natuurgebieden, maar wij bieden ook kortere reizen aan. Ga bijvoorbeeld een weekend lang mee off road door België of Nederland. Het is mogelijk om bij ons een groepsreis te boeken, maar singles zijn ook van harte welkom. De reis begint altijd met een korte kennismaking, waarin deelnemers instructie krijgen over wat hen te wachten staat. Zowel tijdens het rijden als in de pauzes met een goede kop koffie, leren jullie elkaar langzaam beter kennen.

 

Onze avontuurlijke motorreizen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden, maar als je je nog niet volledig zeker voelt in het off road motorrijden, raden we een van onze classes aan. Je kunt bijvoorbeeld een dag mee op de ADV door Brabant en België. Hierbij nemen we je mee langs zoveel mogelijk verschillende soorten terreinen – van mul zand tot zompige bosgrond – om je te laten wennen aan de soort routes die we in het buitenland rijden. Voor je het weet ben je klaar om mee te gaan op een van onze avontuurlijke motorreizen in het buitenland. Als je eenmaal back to basic bent gegaan, wil je namelijk nooit meer terug naar een standaardvakantie. Dat beloven we je!

20220723_111934.jpg
bottom of page