top of page
GOPR1801.JPG

Avontuurlijk offroad rijden

Back To Basic

Travel beyond your wildest dreams

Bij Back to Basic Travels houden wij van reizen door de natuur. Tijdens onze groepsreizen rijd je met begeleiding over onverharde wegen, langs de mooiste landschappen van Europa. We organiseren korte offroad dagtochten door Nederland, maar ook langere reizen door de Ardennen in België en door de Alpen in Italië en Frankrijk. Bovendien willen we in 2024 de bijzondere natuur van landen zoals Spanje, Andorra en Griekenland hieraan toevoegen. Offroad rijden met ons betekent even helemaal back to basic gaan. Laat het drukke dagelijks leven thuis en geniet op je off road motor of ADV (Adventure bike) van steile heuvels, spannende bochten en de mooie natuur.

Offroad dagtochten rijden

 

Onze reizen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, maar als je nog niet veel ervaring hebt met het offroad rijden, is het goed om te beginnen met een korte offroad dagtocht. Dit is overigens ook hartstikke leuk als je als doorgewinterde offroad motorrijder gewoon een dagje wil toeren door de natuur. Ga bijvoorbeeld mee avontuurlijk offroad rijden door Brabant en België. Dit is de perfecte manier om kennis te maken met de diverse soorten terrein waarover we tijdens onze reizen in het buitenland rijden. We wisselen mul zand af met smalle bospaadjes en uiteraard vele rechte stukken waarop je flink gas kunt geven. Tijdens al onze offroad dagtochten krijg je genoeg instructies om je klaar te stomen voor een langere reis, ver van de gebaande paden.

 

Offroad rijden door Europa

 

Ga je met ons mee om de mooiste natuur van Europa te ontdekken op je off road of ADV? Een reis van Back to Basic Travels neemt je mee van de gebaande paden af, naar de meest bijzondere landschappen en vergezichten die dit continent te bieden heeft. Overdag rijd je offroad van plek naar plek en ’s nachts kampeer je op de mooiste locaties in onze saharatenten. Samen bij het kampvuur kun je met een koud pilsje in de hand nog eens terugdenken aan de avonturen van die dag. Wij zorgen er bovendien voor dat de hele reis wordt vastgelegd, in de vorm van mooie videobeelden of foto’s. Dit wordt een avontuur dat je nooit zult vergeten.

 

Onze reizen zijn te boeken als groepsreis, maar singles zijn ook altijd welkom. Samen ontdekken we de mooiste natuur van Frankrijk, Spanje of Italië. Tijdens een reis door de Alpen trotseren we bijvoorbeeld de hoogste offroad bergpassen en in de Ardennen van Frankrijk en België ontdekken we vele kronkelende bospaden. Bij al onze reizen geven wij de moeilijkheidsgraad aan en laten we je weten wat er aanwezig zal zijn aan noodrantsoen. Vaak reist er een bus met ons mee met noodrantsoen, gereedschap en keukengerei. Zo kunnen we ons focussen op wat er tijdens de reis echt toe doet; avontuurlijk offroad rijden door de mooiste natuur.

20220723_111934.jpg
bottom of page